Mireia Catafal Carolà

⭐ Nom: Mireia Catafal Carolà

📅 Edat: 57

🏓 Aficions: M’agrada caminar per mar i muntanya, viatjar i sobretot estar amb la família i els amics Formo part de la junta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló

🔨 Dedicació professional: Sóc òptica optometrista, i porto tota la meva vida laboral cuidant la visió dels meus veïns

❤ Em sento de Montmeló per: Perquè arribar a Montmeló és com arribar a casa, hi estic a gust.

🗯 Una frase que representi a Fem Montmeló: Amb tu ,com tu, per tu!

Scroll to Top

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar