Lluís Roig Boltà

⭐ Nom: Lluís Roig Boltà

📅 Edat: 65

🏓 Aficions: Actualment estic engrescat amb el programa de ràdio mensual del Col·lectiu de Pensionistes de Montmeló Gran Gent Gran. M’agrada caminar i fer fotografies dels paisatges per on caminem.

🔨 Dedicació professional: Mestre, feliçment jubilat, després de 40 anys de dedicació a l’escola.

❤ Em sento de Montmeló per: Em sento Montmeloní d’adopció, doncs ja porto més de la meitat de la meva vida en aquest poble entranyable. Els meus records: AA.VV Cucurny, graller de la colla de Bastoners, Festa de l’aigua, Tómbola Parroquial, Montmeló Solidari,…

🗯 Una frase que representi a Fem Montmeló: Fem poble!

Scroll to Top

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar