Xavier Estudillo Diaz

⭐ Nom: Xavier Estudillo Díaz

📅 Edat: 40

🏓 Aficions: Entrenador de futbol, Director Esportiu del CF. Montmeló UE. Diables de Montmeló. El que més m’agrada fer és compartir amb els amics.

🔨 Dedicació professional: Controller Internacional

❤ Em sento de Montmeló per: Montmeló és casa meva, ho sento així. Totes les etapes de la meva vida han transcorregut aquí i ara ho estic vivint amb els meus fills.

🗯 Una frase que representi a Fem Montmeló: Fem les coses diferents

Scroll to Top

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar