Isma Jiménez Blasco

⭐ Nom: Isma Jiménez Blasco

📅 Edat: 40

🏓 Aficions: Amb bona companyia tota activitat és bona. Esplai, Diables, Política, Esport, Batucada,… gaudir de la vida amb els meus, és la meva màxima.

🔨 Dedicació professional: Gestor de marketing i Comunicació digital, Emprenedor i cul inquiet

❤ Em sento de Montmeló per: Vaig arribar amb 14 anys de Badalona i aquí vaig conèixer el carrer, sortir amb els amics, a viure i gaudir d’un poble i vull que els meus fills puguin viure aquesta mateixa experiència de vida, en un poble respectuós i amable, com el que jo vaig conèixer

🗯 Una frase que representi a Fem Montmeló: Menys polítics i més persones

Scroll to Top

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar